Rezervaţia Naturală "Codrii"
Mesaj de felicitare cu prilejul "Zilei lucrătorului din silvicultură"
15.09.2016

STIMAȚI COLEGI,

În Republica Moldova s-a stabilit o frumoasă tradiție, ca în a treia sâmbătă a lunii septembrie să se sărbătorească ziua profesională în ramura silvică - Ziua silvicultorului, cu acest prilej deosebit, permiteți-mi în numele Rezervației Naturale "Codrii" și al meu personal, să-îmi exprim întreaga apreciere pentru contribuţia pe care o aduceţi în administrarea şi gospodărirea durabilă a fondului forestier.

 

  Noi suntem cei care stăm la straja patrimoniului naţional - Măria sa Pădurea, cu  perseverenţă şi dăruire. Aportul şi contribuţia pe care o exercităm zi de zi pentru conservarea şi dezvoltarea pădurilor noastre este considerabil.

Exprimăm recunoștința profundă și avem convingerea că şi pe viitor, cu dragoste faţă de acest patrimoniu naţional, vom asigura o dezvoltare coerentă şi durabilă a sectorului forestier, precum şi o îmbunătăţire a imaginii silvicultorului în societate. În acest context, ținem să vă dorim sănătate, bucurii, prosperitate, curaj, încredere în forțele proprii și liniște pe plan profesional, cât și familial.

 

LA MULȚI ANI! SILVICULTORULUI! 

 

  Cu respect directorul Rezervației Naturale "Codrii"

  VITALIE GOGU 

 

Copyright © 2024 Toate Drepturile Rezervate.