vezi mai mult

Felicitare cu ocazia sărbătorilor de iarnă
27.12.2019     
 
Curs de instruire în domeniul securității și sănătății în muncă
17.12.2019     
 
Prima pagină   »  Comunicare   »  Comunicate » Ziua Națională de Înverzire a Plaiului „Un arbore pentru dăinuirea noastră".
29
10.2018
Ziua Națională de Înverzire a Plaiului „Un arbore pentru dăinuirea noastră".
   
 

În data de 27 octombrie 2018, în Republica Moldova,  este marcată Ziua Națională de Înverzire a Plaiului „Un arbore pentru dăinuirea noastră".

Rezervația Naturală „Codrii",  împreună cu Administrația Publică Locală și membrii Consiliului comunei Lozova au desfășurat campania de plantare a arborilor și arbuștilor. În cadrul campaniei s-au plantat diverse specii de puieți pentru amenajarea teritoriului din preajma Liceului Teoretic „Mitropolit Nestor Vornicescu". Localnicii comunei Lozova au apreciat înalt organizarea și desfășurarea activității, astfel nu au fost doar spectatori dar și au participat la plantarea puieților. Succesul campaniei poate fi vizualizat în fotogaleria de mai jos.

După plantarea din preajma Liceului Teoretic Mitropolit „Nestor Vornicescu", angajații Rezervației a secției „Silvicultură", au efectuat semănături directe sub masiv în Fondul Forestier pe o suprafață de circa 6 ha.