Prima pagină   »  Comunicare   »  Comunicate
Comunicate
28.10.2016  
Medalia "Meritul Civic" a fost acordată directorului RN "Codrii", Vitalie Gogu
În cadrul unei ceremonii oficiale, Președintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti, a acordat unui grup de cetățeni distincţii de stat, în semn de înaltă apreciere a meritelor deosebite față de stat, pentru muncă prodigioasă în domeniile respective de activitate şi înaltă măiestrie profesională. Printre persoanele decorate sunt și doi angajați ai ramurii silvice.
  
20.09.2016  
Atelier de lucru "Managementul ariilor protejate: poate fi experienţa cehă utilă în Republica Moldova?"
Rezervația "Codrii" a găzduit atelierul de lucru "Managementul ariilor protejate: poate fi experienţa cehă utilă în Republica Moldova?" organizat de Agenția "Moldsilva" în cooperare cu Agenția pentru Conservarea Naturii din Republica Cehă.
  
   
17.09.2016  
A doua ediție a Campionatului MEGA Impact
În cadrul Rezervației “Codrii” s-a desfășurat cea dea doua ediție a Campionatului MEGA Impact, care a avut ca scop sensibilizarea populației și informarea ei despre importanța conservării biodiversității din Rezervația "Codrii".
  
15.09.2016  
Mesaj de felicitare cu prilejul "Zilei lucrătorului din silvicultură"
În Republica Moldova s-a stabilit o frumoasă tradiție, ca în a treia sâmbătă a lunii septembrie să se sărbătorească ziua profesională în ramura silvică - Ziua silvicultorului, cu acest prilej deosebit, permiteți-mi în numele Rezervației Naturale “Codrii” și al meu personal, să-îmi exprim întreaga apreciere pentru contribuţia pe care o aduceţi în administrarea şi gospodărirea durabilă a fondului forestier.
  
   
19.05.2016  
Seminar tematic la RN „Codrii”
În cadrul Rezervației Naturale „Codrii" s-a desfășurat seminarul cu tematica „Reconstrucția ecologică a arboretelor necorespunzătoare structural sau funcținal ". Această acțiune are ca scop implementarea Planului tematico-didcatic pentru perfecționarea personalului din cadrul entităților subordonate Agenției „Moldsilva". La seminar au participat
  
29.04.2016  
Armonizarea activităților științifice discutate in cadrul unui seminar internațional
În aceste zile în regiunea Yavoriv, Ucraina s-a desfășurat seminarul ştiinţifico-practic „Analele Naturii: crearea unei baze de date unificate, pentru utilizarea în cercetare şi pregătirea publicaţiilor ştiinţifice". La acest atelier de lucru au participat 65 de colaboratori reprezentanți ai 50