Prima pagină   »  Comunicare   »  Comunicate
Comunicate
15.03.2022  
Refugiați din Ucraina cazați în Rezervația „Codrii”
În cadrul Rezervației „Codrii” sunt cazate 19 persoane refugiate din Ucraina, 11 maturi și 8 copii, pe o perioadă nedeterminată.
  
22.03.2019  
O pădure merită să fie cunoscută - curată și îngrijită
În scopul menținerii ordinii sanitare satisfăcătoare și asigurării unui aspect ”curat și îngrijit” al pădurilor, Rezervația ”Codrii” a inițiat acțiuni de salubrizare a fondului forestier în cadrul campaniei ”O pădure merită să fie cunoscută - curată și îngrijită”.
  
   
21.03.2019  
ZIUA INTERNAȚIONALĂ A PĂDURILOR
Ziua Internațională a Pădurilor este marcată la nivel mondial în fiecare an la 21 martie, având ca scop de a crește gradul de conștientizare asupra gestionării, conservării și dezvoltării durabile a pădurilor, în beneficiul generațiilor prezente și viitoare.Cu acest prilej, 
  
23.03.2018  
21 Martie - ZIUA INTERNAȚIONALĂ A PĂDURILOR
21 Martie - Ziua Internațională a Pădurilor, declarată de Organizația Națiunilor Unite, prezentând o oportunitate de creștere a nivelului de conștientizare a societății privind rolul și importanța pădurilor în viața de zi cu zi. Această zi a fost marcată de către colaboratorii științifici ai Rezervației „Codrii” prin discuții cu elevii Liceului „Mitropolit Nestor Vornicescu”, privind semnificația protecției și conservării biodiversității
  
   
21.03.2017  
Ziua Internațională a Pădurilor
În contextul marcării “Zilei Internaționale a Pădurilor”, colaboratorii științifici ai Rezervației “Codrii” au organizat cu elevii Liceului “Nestor Vornicescu” din com. Lozova o masă rotundă cu genericul „Cunoașteți Pădurea”.